Onder de noemer ‘een gezonde geest, een gezond lichaam’, zal ik op regelmatige basis een een simpele tip of oefening met je delen. Daarmee kan je zelf nu al aan de slag met jouw eigen lichaamswerk. Door simpele oefeningen kan je er al achter komen waar blokkades zitten. Om daar vervolgens zelf of onder begeleiding mee aan de slag te gaan.

Tip: Kom in beweging

Wil je ‘iets’ veranderen dan is het goed om daadwerkelijk in beweging te komen. Niet voor niets wordt er vaak gezegd wanneer je emotioneel bent, overspannen of gestresst ‘joh, ga lekker even naar buiten en doe wat frisse lucht op’. Maar het is werkelijk waar. Door naar buiten te gaan voor een lange of korte wandeling, gaat het zuurstof in je bloed stromen, er komt verse zuurstof binnen, gedachten nemen de vrije loop, er komt beweging. Maak gebruik van deze beweging.

De beweging kan wat met je doen

Wanneer je merkt dat de fysieke beweging emoties in beweging brengt dan kan dat spannend zijn, misschien wel eng. Maar wanneer je de confrontatie met die gevoelens durft aan te gaan, dan kan het je zoveel brengen. En je hoeft dat niet alleen te doen. Ik kan je begeleiden in dat lichaamswerk, zodat de beweging, zowel fysiek als emotioneel, zo snel of langzaam gaat als wat voor jou nodig en goed is.

Meer weten over lichaamswerk? Neem dan nog even verder een kijkje op mijn website of maak een afspraak voor een intake.