Ben jij het jaar ook begonnen met goede voornemens? Beter voor jezelf zorgen, (eindelijk) aan de slag gaan met bepaalde klachten, (eindelijk) aan de slag met bepaalde emotionele en persoonlijke kwesties… En, heb je de eerste stap al gezet? Want die eerste stap is de meest belangrijke…

Ook ik ben met goede voornemens het jaar gestart

Ik kan jou de vraag natuurlijk makkelijk stellen, maar dan moet ik ook wel eerlijk zijn naar mezelf en jou. Want ook ik heb een aantal goede voornemens en ook ik moet dan wel die eerste stap zetten. Want wanneer ik aan het einde van het jaar terugkijk, dan wil ik wel wat bereikt hebben. Zowel zakelijk als privé.

Mijn voornemen is om mij nog meer en duidelijker te profileren als de therapeut waar je komt wanneer je écht van fysieke klachten af wilt die vaak een mentale oorzaak hebben. Want dat is wat lichaamswerk doet. Door je te richten op de oorzaak van een klacht en daarmee ‘te dealen’, kom je uiteindelijk van de fysieke klacht af. Met als resultaat, rust in lichaam én hoofd. Wie wil dat nu niet?!

Durf jij zelf de regie te nemen?

Wanneer je al een tijdje loopt met fysieke klachten, zoals rugpijn, hoofdpijn, tennisarm, etc. en bijvoorbeeld een fysiotherapeut kan je niet van die klachten afhelpen, dan kan je bij mij aan het juiste adres zijn. Maar dan moet je wel bereid zijn de regie te nemen. Want alleen dan kan ik je helpen en kan ik een stuk van die regie weer van je overnemen om samen te werken aan de oplossing. Wederzijds respect staat hierbij altijd voorop.

Zullen we samen van 2020 een goed jaar maken?

Wanneer je meer wilt weten over lichaamswerk en wat het voor je kan betekenen, lees dan vooral verder op mijn website. Vaak maak ik gebruik van diverse behandelmethoden afhankelijk van de vraag en behoefte. Tijdens de intake bespreken we samen waar we aan gaan werken en op welke manier.

Durf jij het aan om van 2020 een goed jaar te maken?
Ik wel en ik doe het graag samen met je!

Mijn intentie is om met lichaamswerk echt een verschil te maken met behulp van triggerpoint- en /of massagetherapie behandelingen. Maar de regie ligt bij jou, het is jouw lichaam, alleen jij hebt écht die sleutel tot beweging en verandering in handen.

Mensen met pijnklachten behandel ik, indien de klacht dit toelaat, met behulp van Triggerpoint-therapie. Enkele voorbeelden zijn diverse sportblessures, fibromyalgie, (chronische) rug- of nekpijn, lumbago, spit, ischias,whiplash klachten, RSI (ofwel tenniselleboog, muisarm of golferselleboog, heup- en/of bekkenbodemklachten, prikkelbare darmsyndroom (PDS), thoracic outlet syndroom (TOS) en het piriformis syndroom.

Maar ik behandel ook mensen met zogenoemde psychosomatische klachten. Een psychosomatische stoornis is een aandoening waarbij je lichamelijke klachten hebt waarvoor geen lichamelijke oorzaak te vinden is. Vaak zijn dat klachten van vermoeidheid, duizeligheid, pijn in de rug, nek of schouder, buik- of maagpijn, hoofdpijn of uitvalsverschijnselen. Andere namen zijn bijvoorbeeld: chronische vermoeidheidssyndroom (CVS), irritable bowel syndrome of somatisch onverklaarde lichamelijke klachten.

Herken jij je in deze of soortgelijke klachten? Maak dan een afspraak en dan bespreken we hoe we samen gaan werken aan de oplossing.